Părinți de nota 10

Fetița s-a bucurat mult pentru prima petrecere din viața ei, dar nu s-a gândit că ar mai putea câștiga încă una

Rinah Lais, de doar 7 ani, a fost încântată să participe la prima petrecere de aniversare și a ajuns să primească în casa ei o mulțime de oameni de pe internet.

O poză foarte emoționantă în care Rinah plânge de fericire a devenit virală pe mai multe rețele de socializare și a făcut ca mai mulți omeni să ia atitudine în această poveste. Totul a pornit de la ideea mătușii sărbătoritei.

Fetița și-a dorit doar o prăjitură din care să mănânce cei dragi și câțiva prieteni. Însă nimeni nu s-a așteptat ca acest gest atât de simplu să o emoționeze pe sărbătorită atât de mult. Așa că organizatoarea acestui moment emoționant a făcut o poză și a postat-o pe internet.

Femeia a mai menționat că pentru ea de fapt aceasta înseamnă recunoștința pură. Oamenii are au văzut poza a decis să o ajute pe fetița de 7 ani să se bucure de o petrecere surpriză mult mai frumoasă. Acest moment a fost cu atât mai apreciat cu cât familia din care vine fetița nu are venituri foarte mari.

La cea de a doua petrecere au fost și mai multe prăjituri sau alte dulciuri sănătoase pentru copii și desigur foarte multe cadouri la care Rinah nu a visat niciodată.

Așa oamenii au învățat împreună că un semntiment sincer poate uni oameni necunoscuți pentru o cauză cu adevărat nobilă și de neuitat pentru o fetiță de doar 7 ani.