Părinți de nota 10

10 fotografii foarte expresive făcute înainte și după apariția copiilor în familie

Pentru majoritatea oamenilor rolul de părinte înseamnă o responsabilitate imensă. În unele cazuri mamele și tații sunt într-atât de atenți la nevoile copiilor și la problemele legate de creșterea lor încât se îngrijorează chiar și atunci când nu prea este cazul. Tot ce are legătură cu copilul lor devine un subiect de importanță majoră.

Știm cu toții: apariția în familie a copilului ne întoarce întreaga viață cu susul în jos. Uităm complet de distracții, copiii devenind prioritatea noastră, locurile de joacă și jucăriile devenind cele mai importante. În schimb emoțiile pe care ni le oferă copiii sunt fără preț deoarece rolul de părinte este cel mai grozav lucru care ni se poate întâmpla în viață, copiii fiind bucuria unei familii și a întregii societăți. Odată cu venirea lor pe lume casele noastre se vor umplea de bucurii, de lumină, de momente haioase, dar mai ales de năzbâtii, care pot avea uneori și consecințe.

Dar în casele unde sunt copii, după cum se poate observa, este un proces creativ continuu. Micii exploratori abia cunosc lumea, iar pentru părinți această perioadă nu este chiar cea mai ușoară, dar totuși, ștrengăriile copiilor sunt compensate cu bucuria ce ne-o oferă micuții. Fie că zâmbesc sau se încruntă, râd cu poftă sau plâng, copiii folosesc expresiile faciale pentru a ne atrage atenția sau pur și simplu pentru a se juca cu părintii.

Vă propunem, în continuare, câteva fotografii haioase care au surprins momente din viața unor cupluri înainte și după apariția copiilor!