Părinți de nota 10

Cum a reușit mama unor gemeni să ajungă la silueta perfectă după ce a ajuns să cântărească peste 100 de kilograme după naștere

O tânără din California a reușit să slăbească 45 de kilograme și să aibă o siluetă perfectă după ce a adus pe lume gemeni și a ajuns să cântărească peste 100 de kilograme după naștere.
Melissa Bibeau, de 33 de ani, cântărea 108 kilograme după ce i-a adus pe lume pe cei doi copii ai săi în 2016. Dar, după un an de muncă grea, a pierdut 40% din greutatea corporală, dar a rămas cu un exces de piele pe abdomen și sâni.

Tânăra s-a supus unei intervenții chirurgicale de reducere a pielii și ridicare a sânilor, iar acum spune că și-a recâștigat încrederea în ea și a reușit să se simtă în sfârșit mulțumită cu felul în care arată.

Melissa s-a luptat cu kilogramele în exces și cu dietele încă de când era adolescentă. A ținut atât de multe diete și s-a îngrășat de fiecare dată la loc, încât atunci când avea 20 de ani a ajuns să sufere de depresie și să creadă că nu va putea fi niciodată normală.

Dar Melissa și-a dorit mereu să fie mamă, iar teama că nu va reuși niciodată să-și întemeieze o familie cu soțul ei, Scott, a impulsionat-o să piardă în greutate în 2014, atunci când cei doi au decis că vor să devină părinți.

În decembrie 2014 tânăra a aflat că era însărcinată, iar după zece săptămâni a aflat că va aduce pe lume gemeni. „Atât soțul meu cât și eu am fost șocați și entuziasmați, dar nu știam dacă voi putea să port gemeni, având în vedere greutatea mea la acea dată”, a spus Melissa.

La șase luni după ce i-a născut pe Jaxon și Caden, tânăra a decis să revină la dieta pe care o începuse înainte de a fi însărcinată.

„Nu voi uita niciodată prima dată când m-am uitat în oglindă după ce i-am născut pe băieți. Am simțit un sentiment de mândrie că am dus sarcina, dar și deznădejde văzându-mi burta mare, care curgea”, a spus ea. „Am crezut că nu va mai arăta niciodată normal’, a adăugat Melissa care ajunsese să cântărească 108 kilograme.

A început să mănânce mult mai ordonat, să aibă grijă să aibă o dietă echilibrată de grăsimi și carbohidrați și să facă exerciții fizice. „În principal mergeam cu gemenii cu căruciorul. Eram într-o formă atât de proastă, încât simpla împingere a acestora era o mare provocare pentru mine”, spune mama.

În decurs de un an, Melissa a pierdut 45 de kilograme și a început să meargă la sală pentru a se tonifia. Dar sarcina și pierderea în greutate au lăsat-o cu un exces impresionant de piele pe abdomen.

După ce și-a menținut greutatea timp de un an la 63 de kilograme, Melissa a apelat la o intervenție chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele și lifting de sâni.

Acum este mulțumită de felul în care arată și spune că vrea ca povestea ei să fie un exemplu pentru toate femeile care vor să slăbească după ce au născut. „Vreau ca femeile care vor să slăbească după ce au născut să știe că este posibil să facă acest lucru și nu doar vedete sau persoanele cu un metabolism bun ajung să facă asta. Este nevoie de concentrare, consecvență și sacrificiu, dar merită”, concluzionează Melissa.