Părinți de nota 10

7 motive pentru care copiii nascuti in ianuarie sunt deosebiti

1. Cel mai probabil vor deveni doctori
Dacă ţi-ar plăcea să ai un doctor în familie și urmează să naști în ianuarie, șansele sunt de partea ta! Conform Biroului Național de Statistică din Marea Britanie, mare parte din oamenii născuți în prima lună a anului sunt doctori (sau, în mod ciudat, recuperatori).

2. Piatra lor norocoasă este granatul
Chiar dacă această piatră este de obicei roșie, poate avea o varietate de alte culori. Știați că în trecut garnatul era folosit ca leac pentru a alunga coșmarurile?

3. Copiii născuţi în ianuarie sunt sub semnul zodiacal al Capricornului sau al Vărsătorului
Capricornii (22 decembrie – 19 ianuarie) sunt recunoscuți pentru răbdarea, ambiția și loialitatea de care dau dovadă. În același timp, Vărsătorii (20 ianuarie – 18 februarie) sunt independenți, inventivi și inteligenți. În alte cuvinte? Două zodii excelente!

4. E foarte posibil să devină faimoși
Cui îi pasă că pot deveni doctori? Pot fi celebri!!! Conform unui studiu publicat în Journal of Social Sciences care a avut ca target multe persoane publice din toate domeniile, majoritatea acestora se află în zodia Vărsător.

5. Sunt mai predispuși alergiilor alimentare
Chiar dacă rolul principal îl are genetica, un studiu publicat în Annals of Allergy, Asthma & Immunology a relevat faptul că majoritatea copiilor aduși la urgențe în Boston din cauza alergiilor alimentare erau născuți iarna. Cum așa? Nu putem spune exact, dar specialiștii sunt de părere că ar putea avea legătură cu expunerea la soare și vitamina D în timpul sarcinii.

6. Floarea lor este garoafa
Vrei să iei cadoul perfect pentru cineva născut în ianuarie? Un buchet mare de garoafe este o idee foarte buna! Ca sfat – garoafele roz simbolizează afecțiunea, iar cele roșii, iubirea.

7. Împart luna cu oameni extraordinari
Cei născuți în ianuarie împart aceeași lună cu celebrități importante precum Kate Middleton, Ellen DeGeneres sau Oprah. Deci chiar au o șansă reală să ajungă la fel de departe!