Părinți de nota 10

Copilul tău te alege încă înainte de naștere

Multe mame au observat că, pruncii lor își pot aminti parțial, de unde au venit, cum și-au ales mama și alte mici detalii. Iată câteva istorioare despre memoria uimitoare a copiilor până la naștere.

Mama unui băiat de trei ani, ne povestește:

„Pregăteam prânzul, iar pentru a distrage cumva atenția copilului și a-l face să stea liniștit măcar pentru câteva momente, i-am dat să se uite prin toate fotografiile pe care le păstram. Ia în mâini o fotografie alb-negru, cu mine și mama și spune:

„Mamă, țin minte acest moment, îmi amintesc și rochia ta verde! Ai întârziat și la autobuz în acea zi!”.

Am rămas uimită și îl întreb: „Fiule, de unde știi? Tata ți-a povestit?”. „Nu. Te-am văzut de sus. Mi te-au arătat și mi-au spus că tu vei fi mama mea!”. După, am început să-mi întreb prietenele și cunoștințele despre acest fenomen și am constatat că nu doar copilul meu „ține minte” că, de undeva de sus își privea mama înainte de nașterea lui.

Prietena mea, mi-a povestit în secret că, fiica i-a spus recent: „Mama, bunicul cu barba roșie, v-a transmis tuturor salutări și a zis că se roagă pentru voi!”. Bunicul cu barbă roșie – este străbunicul femeii pe care îl văzuse doar când era mică, iar unica fotografie cu el în calitate foarte proastă și alb-negru era în albumul mamei sale.

Fiica ei, cu siguranță nu văzuse poza. La acea vârstă, copilului nu îi este interesant să vadă poze alb-negru când există o mulțime de cărți colorate. După întâmplare, vorbind cu mama, femeile au ajuns la ideea că micuța, într-adevăr, s-a întâlnit cu străbunicul înainte de nașterea sa.

Apoi, pe terenul de joacă am vorbit cu o altă tânără. Fiul i-a povestit cum au fost afișați pe un oarecare ecran, unchii și mătușile, iar ei își alegeau părinții.

O altă mamă, a aflat de la fetița ei de patru ani: „Când m-au trimis la tine în burtică, a venit un înger și mi-a spus că numele meu va fi în cinstea unei femei, care mă va ajuta”.

Fetița nu știa că, atunci când mama ei era însărcinată, cu puțin timp înainte de a naște, a alunecat și a căzut. A fost ajutată de o altă femeie care a adus-o la spital și a stat acolo cu ea până s-a convins că totul este bine. Astfel, numele Maria este pus în cinstea acelei femei.

Cea mai uimitoare poveste, în opinia mea, este despre o fată Ecaterina. La vârsta de doi ani și jumătate, aceasta le-a spus părinților că, odată cu ea încă doi băieți i-au ales în calitate de părinți.

Doar că unuia dintre ei, nu i-a fost permis să-i aleagă pe ei, iar celui de-al doilea i s-a spus să se pregătească. Peste un an, femeia a avut un avort spontan – au pierdut un băiețel. Iar peste 2 ani, aceasta a născut un băiat sănătos. ”