Părinți de nota 10

13 imagini BESTIALE care arată cum COPIII pot DORMI oriunde

Copiii sunt fiinţe minunate, care reuşesc să ne înfrumuseţeze vieţile cu fiecare ocazie. Nimic nu este mai frumos şi mai pur decât un copil mic, cu sufletul curat şi cu zâmbetul pe buze. Nu este de mirare că fiecare părinte spune că cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale este aceea în care copiii săi sunt mici.

Oricât de simpatici ar fi, trebuie însă să recunoaştem că toţi copiii pot fi destul de problematici atunci când vine vorba despre a alerga după ei şi a-i supraveghea în mod constant. Probabil cel mai dezvoltat talent al micuţilor este acela de a ne scăpa din mâini şi a începe să dea lucrurile peste cap, aşa că nu ar trebui să fim surprinşi atunci când găsim poze cu ei în tot felul de situaţii amuzante.

Copiii se deosebesc de maturi prin faptul că nu le pasă ce va zice sau va crede lumea în cazul în care greșesc cu ceva. Ei sunt sinceri, dulci și veseli, drept urmare nu au timp de preocupări și gânduri negative ca adulții. Vezi câteva imagini haioase cu mai mulți copilași care adorm pe unde îi apucă somnul. Cu siguranță, te vor face să zâmbești!

Copiii pot dormi oriunde, oricând, în orice condiții. Dacă le este somn, e simplu. Dorm fără să se plângă că le este cald sau frig, dacă au mâncat sau nu, dacă sunt înveliți sau nu.