Părinți de nota 10

Înainte și după adopție: 7 imagini impresionante în care copiii renasc în alte familii

Familia este vitală pentru orice copil. Mulți dintre cei rămași orfani sau abandonați descoperă puterea de a zâmbi după ce sunt adoptați și simt căldura unei familii.

Copiii care sunt despărțiți de părinți și de frații lor, din felurite motive, trăiesc o dramă de nedescris, greu de îndurat și de adulți. Rupți de ai lor, unii cresc triști, cu sufletul sfâșiat de dor, în centre speciale, dar, cu toată grija și atenția cu care sunt tratați, copilăria lor este apăsată de o tristețe apăsătoare.

Ceva le lipsește – legătura lor cu părinții, cu frații și cu bunicii, pe care noi toți ceilalți avem bucuria de a o dezvolta și păstra de-a lungul vieții, nu mai există pentru ei.

Din fericire, mulți au șansa de a fi adoptați de familii care îi iubesc, iar iubirea cu care îi înconjoară zi de zi îi transformă din niște copii trraumatizați de suferință în niște puști veseli, talentați și fericiți.

Metamorfoza prin care ei trec este dovada că iubirea este cel mai de preț dar pe care îl poate primi un copil, nu banii, nu cadourile, nu răsfățurile scumpe. Timpul petrecut de părinți cu copiii, cuvintele și atenția lor pot acoperi toate rănilor acestor micuți, ajutându-i să se bucure de o viață nouă și să fie fericiți.

Vedem în aceste imagini emoționante schimbarea majoră prin care au trecut mai mulți copii după ce au fost adoptați.

Până să fie adoptat, acest copil nu a mai fost niciodată la mare

În care poză credeți căzâmbesc cei doi cu adevărat?

Înainte petrecea foarte mult timp în cameră

După ce am fost primiți cu drag în noua noastră famlie am reușit să adunăm aceste medalii

După foarte mulți ani în care și eu și viața mea s-a schimbat

Acum nu mai port asemenea haine

Mi-am îndeplinit visul pe care nu-l credeam realizabil atunci