Părinți de nota 10

Cele mai frumoase idei de tatuaje pentru părinți

Odată ce devenim părinți, viața noastră se va schimba în mod radical, pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care, la un moment dat, putem decide să celebrăm bucuria de a fi mereu alături de micuții noștri într-o modalitate mai inedită. Una dintre ele este purtarea unor tatuaje.

Pe de o parte, ele pot ascunde tot felul de simboluri, cele mai multe dintre ele legate tocmai de relația cu copilul nostru, de legătura indisolubilă ce s-a creat între noi. Pe de altă parte, tatuajele noastre pot fi mai simple, dar pot exprima la fel de mult bucuria de a ne simți copilul mereu aproape.

Iată de ce, în articolul de mai jos veți găsi o serie de idei de tatuaje pentru părinți, potrivite atât pentru mămici, cât și pentru tătici. Odată ce le aveți pe piele, cu siguranță că vă veți simți ca și cum ați avea o parte din copilul vostru în fiecare clipă a vieții. Așa că nu mai stați pe gânduri și îndrăzniți să vă faceți un tatuaj despre care credeți că poate reprezenta cel mai bine relația cu copilul vostru!

Există atât de multe modalităţi frumoase de a-ţi ţine copilul aproape cu ajutorul desenelor permanente pe corp, încât vei vrea să încerci măcar una. Iată câteva sugestii!

Indiferent dacă vrei un design simplu sau ceva mai specific şi personal, există idei pentru fiecare. Pentru părinţii de fete, există o mulţime de modalităţi de a evidenţia legătura mamă-fiică sau tată-fiică într-un tatuaj minunat.

Iată câteva tatuaje pe care părinţii şi le-au făcut pentru fetiţele lor. Unii îşi scriu numele copiilor în diferite zone ale corpului, alţii îşi tatuează chiar un desen creat de cea mică atunci când se afla în plină inspiraţie. Cert este că unii părinţi reuşesc să îi aibă astfel aproape tot timpul!