Părinți de nota 10

Ce fel de mama esti in functie de zodie

În funcție de zodie, fiecare părinte își îngrijește copilul în alt mod. Tu câtă grijă ai de copilul tău?

Berbec

Nativii acestei zodii sunt extrem de ambițioși, iubesc să ia decizii și pot deveni extrem de impulsivi. Berbecii își încurajează părinții să învețe și încearcă să îi ajute cât de mult pot. Aceștia trebuie să aibă mare grijă la educația copilului însă nu trebuie nici să fie prea stricți.

Taur

Ești foarte atașat de familia ta și de aceea încerci să îți ocrotești cât mai mult copilul și să îi creezi un mediu în care să se dezvolte frumos și armonios. Ești extrem de sensibilă și ai foarte mare grijă de fiecare aspect din viața copilului tău și încerci să îi oferi tot ce își dorește.

Gemeni

Comunici extrem de bine cu copilul tău însă ai și momente în care te comporți foarte copilăresc și nu știi ce să faci în anumite privințe. Ai tendința de a îngrădi copilul și de a nu-i da libertatea necesară.

Rac

Îți protejezi mereu copilul și ești extrem de vigilentă. Îți dorești să ai un copil ce va reuși în viață și de aceea încerci să îl înveți cât mai multe lucruri. Chiar dacă ești extrem de emotivă, reușești să îți ții copilul în frâu.

Leu

Nativii acestei zodii își lasă copii extrem de liberi și încearcă să îi facă să fie cât mai fericiți oferindu-le tot ce au nevoie. Aceștia își exprimă dragostea prin daruri și uită să spună „te iubesc”.

Fecioară

În familiile fecioarelor există mereu echilibru deoarece sunt extrem de capabile să organizeze absolut totul în cel mai bun mod. Acestea își sprijină mereu copiii și au așteptări extrem de mari de la ei, ceea ce nu este întotdeauna bine.

Balanță

Cauți echilibrul în viața de familie însă uneori poți deveni cam dură cu privire la copii tăi. Încearcă să fii mai blândă și mai deschisă pentru a te apropia mult mai mult de copii.

Scorpion

Ești extrem de intuitivă și simți mereu dacă ceva nu este în regulă cu copii tăi. Comunici foarte mult cu aceștia însă uneori ai tendința de a fi prea băgăcioasă și de a-i enerva pe aceștia.

Săgetător

Ești extrem de amuzantă și încerci să le oferi cât mai multă libertate copiilor tăi. Ai tendința de a deveni impulsivă și prea grijulie însă știi acest lucru și încerci să te controlezi.

Capricorn

Capricornii sunt părinți minunați și încearcă mereu să aibă cât mai multă grijă de copii dar se ocupă și de cariera lor. Încearcă să fie cât mai apropiați de copii și să îi susțină atunci când au nevoie.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de inventivi și mereu ajung exemple pentru copii lor. Acești părinți își încurajează copii să participe la cât mai multe concursuri și competiții. Sunt foarte atenți la starea de sănătate și la alimentația copiilor și încearcă să le ofere tot ce e mai bun.

Pești

Nativii acestei zodii sunt extrem de atenți la educația copiilor și încearcă să îi încurajeze să facă tot ceea ce le face plăcere. Uneori nu știu dacă să le ofere mai multă libertate sau să le impună mai multe reguli. Pentru tine este extrem de important confortul și faci tot posibilul să le oferi copiilor acest lucru.