Părinți de nota 10

Pentru o femeie, soțul este o sursă mai mare de stres decât copilul

Ar fi greu să găsești un părinte care să-ți spună că munca sa nu este grea și stresantă. Cu toate acestea, cercetările au arătat că soțul este o sursă mai mare de stres decât copilul pentru cele mai multe femei.

De asemenea, acesta le poate crește nivelul anxietății mult mai mult.

De ce este soțul o sursă mai mare de stres decât copilul?

Peste 7.000 de femei au fost chestionate, iar mama medie și-a evaluat stresul la 8,5 din 10. Mai exact, s-a constatat că 75% dintre femei erau responsabile de parenting și de sarcinile casnice, așa că este ușor de înțeles de ce vina ar putea cădea pe partenerul lor și nu pe copil. Când o persoană este forțată să facă munca pentru doi oameni, apare sentimentul constant sau teama că nu există suficiente ore în fiecare zi pentru a face tot ceea ce trebuie făcut. Femeile care merg și la birou pe lângă a avea grijă de copii se simt și mai copleșite și mai stresate. Este interesant de observat faptul că multe dintre motivele anxietății femeilor au provenit din modul în care partenerii lor seamănă mai mult cu copiii decât cu adulții în multe privințe. Mamele care merg și la serviciu și fac și cea mai multă treabă în casă, gestionează întreținerea și îi ajută în mod regulat pe partenerii lor au și mai multe resentimente.

De asemenea, s-a demonstrat că acest lucru nu este unidirecțional.

Cei mai mulți bărbați care nu se simt la fel de puternici precum partenerele au un risc crescut de anxietate și sunt mai stresați decât ar fi când ar trebui să aibă grijă de copiii lor. Conform Universității din Padova, Italia, bărbații care își pierd soțiile se confruntă cu un declin rapid al sănătății. Cu toate acestea, femeile care își pierd soțul observă o îmbunătățire a sănătății. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în calcul este faptul că trebuie luate măsuri pentru a te asigura că aceste adevăruri nedrepte nu persistă.
Poate fi am

uzant prima oară când auzi, dar este problematic ca un adult să îl streseze mai mult pe partenerul său decât un copil în creștere. Dacă un partener îl iubește cu adevărat pe celălalt, atunci nu își va dori să provoce tristețe sau durere. Cu toate acestea, unele soții au declarat că fac mai multe lucruri în casă, deoarece nu au încredere că partenerii lor le-ar putea face corect.