Părinți de nota 10

3 lucruri pe care fătul le învață încă din burta mamei

Sunt lucruri pe care bebelușii le învață încă din burtica mamei precum mirosul, auzul, mișcările și multe altele. Ei se dezvoltă și se pregătesc pentru lumea cea mare în care vor veni.

În timp ce creștem, învățăm. Creșterea și dezvoltarea unui copil în pântecele mamei sale este însoțită de anumite procese de învățare.

Copii nenăscuți încep să înțeleagă lucrurile care se întâmplă în jurul mamei lor, încep să înțeleagă despre mama lor și despre ceilalți membri ai familiei, pe măsură ce cresc.

În timp ce corpul lor se dezvoltă, încep să recunoască mirosul, se dezvoltă auzul, înțeleg vocile și multe alte lucruri.

Multe mame au simțit unele mișcări în pântecele lor, când au ascultat, dansat sau cântat muzică pentru copilul lor nenăscut.

Acest lucru nu este surprinzător, deoarece copilul este o ființă vie, iar ființele vii învață din mediul lor, la fel și copilul.

Deoarece creierul lor se află într-un proces de creștere și nu sunt conștienți de lumea exterioară, adesea se întreabă și îi fascinează lucrurile pe care le pot simți.

De aceea, asigurați-vă că faceți tot felul de lucruri pozitive în timpul sarcinii, astfel încât copilul să învețe și să preia lucruri bune înainte de naștere.

Iată câteva din lucrurile pe care micul tău membru de familie îl simte și învață înainte de naștere, astfel încât să fie conștient de ceea ce faci în timpul sarcinii.

3 lucruri pe care bebelușii le învață încă din burtica mamei

1. Recunoașterea zgomotului și a muzicii

Credeți sau nu, bebelușul are un auz bun chiar înainte de a se naște.

Poate auzi toate sunetele produse de metabolismul corpului, cum ar fi bătăile inimii, cum se mișcă sânge în jurul corpului, zgomotul de apă din stomac, vocea mamei, sughițul tău.

Toate zgomotele care sunt predominante în jurul vostru, cum ar fi televizorul, membrii familiei care vorbesc, animalele care fac zgomot sau fluierul oalei subpresiune.

De îndată ce ajung la 20 de săptămâni, se dezvoltă auzul și, după 27 de săptămâni, chiar încep să reacționeze la aceste sunete.

Nu numai asta, ei își amintesc sunetele pe care le au auzit mai des, astfel încât ei recunosc cu siguranță vocea mamei lor.

2. Mama

Deoarece poate asculta diferite zgomote după 20 de săptămâni, este evident că va fi cel mai familiarizat cu vocea care se aude de multe ori, adică de vocea mamei.

Mami este cu bebe tot timpul, așa că copilul învață să descifreze sunete și începe să memoreze sunetele familiare.

Este sigur că va dezvolta o legătură cu mama sa și că va reacționa pozitiv la ea înainte și după naștere.

Studiile au demonstrat modul în care vocea mamei influențează copilul și dezvoltă o legătură între cele două. Deci, aceștia își recunosc mama.

3. Recunoaște limba maternă

Nu este surprinzător faptul că bebelușii sunt capabili să recunoască limba maternă după naștere.

Când se află în pântece, ei acordă atenție tuturor vocilor și zgomotelor din lumea exterioară și, atunci când sunt capabili să descifreze sunete, încep să adapteze cea mai vorbită limbă ca limba lor maternă.

Deci, în timp ce suntem cu toții pregătiți să primim noua viață în lume, copilul din uter a abordat deja piatra de hotar a distincției dintre limbi.