Părinți de nota 10

O femeie în vârstă de 23 de ani era sigură că așteaptă gemeni. Dar atunci când a văzut rezultatele ecogafiei a început să plângă

Această mămică tânără, la vârsta de doar 23 de ani a avut parte de o mega surpriză atunci când a văzut ecografia celor două fetițe gemene pe care le ținea în pântece…

Nașterea este un miracol, iar bucuria momentului este pur și simplu copleșitoare, cu atât mai mult cu cât este vorba de o sarcină gemelară.

O femeie din Ohio, însărcinată cu gemene identice, a avut parte de o mare surpriză în timpul operației de cezariană prin care i-au fost aduse pe lume fetițele ei.

Jenna şi Jillian, care au împărțit în pântecul mamei lor aceeași placentă, lucru extrem de rar întâlnit în întreaga lume, au venit pe lume prin cezariană iar medicii au fost surprinși să observe că micuțele se țineau strâns de mână, în ciuda eforturilor acestora de a le scoate pe rând din burtica mamei lor.

„Sunt deja cele mai bune prietene. Nu pot să cred că se ţineau de mână. E uimitor”, a povestit mama lor, Sarah Thistlethwaite.

Potrivit medicilor, mai puţin de 5% din gemeni împart acelaşi sac amniotic. În acest caz, gemenii sunt în pericol pentru că unul dintre copii poate suferi tulburări de dezvoltare, ba chiar poate fi sugrumat de cordonul ombilical.