Părinți de nota 10

Copilul tău te-a ales să îi fii mamă!

Există un lucru important în ceea ce privește rolul de mamă!

În timpul călătoriei dintre vieți, sufletele trec prin experiențe pe care nu ni le putem aminti, generând o conexiune chiar înainte de naștere.

Sufletele se unesc pentru totdeauna.

HAIDEȚI SĂ CITIM ÎMPREUNĂ ACEASTĂ FRUMOASĂ REFLECȚIE ASUPRA MATERNITĂȚII!

„Într-o zi m-ai ales pe mine să îți fiu mamă și nu am cuvinte să îți spun ce a reprezentat această experiență și ce emoții m-au năpădit de când am știut că ești în burtica mea.

Vei crește atât de repede, dar vei păstra mereu acea latură plină de nevinovăție, de dorința de a descoperi lumea și, mai presus de toate, de dragoste.

“Vreau să îți amintești întotdeauna, că scopul vieții nu este altceva decât să fii fericit. Pe drumul vieții vei întâlni; chipuri triste, chipuri fericite, dar numai tu hotărăști cum vrei să îți trăiești viața, ce să accepți și la ce să renunți. Asigură-te că echilibrul este întotdeauna pozitiv, trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, ca și cum nu ai mai avea nevoie de ziua de mâine.

Nu pierde timp cu oameni care îți fură pacea. Fă ceea ce îți face sufletul să vibreze și restul va veni de la sine. Nu depinde de nimeni, energia creatoare se află înăuntrul tău, având conștiință, ai totul.

“Gândește frumos și viața ta va fi frumoasă, ceea ce ai în minte, va ajunge să devină parte din tine. Taci, din când în când, și ascultă-ți esența, acolo vei clarifica orice îndoială pe care o ai.

Fii recunoscător, cu cât vei mulțumi mai mult pentru binecuvântările tale, cu atât mai mult vor veni în calea ta. Mulțumirea, este cea mai bună cale de a-ți trăi viața.

Mulțumesc pentru că ai fost parte din mine, dragul meu copil. Viața mea este mult mai frumoasă, din momentul în care ai intrat în ea. Iartă-mi greșelile, învăț și eu odată cu tine….”