Părinți de nota 10

Dacă copilul este bolnăvicios, atunci părinții sunt cei care trebuie tratați!

Familia este un tot întreg. Fiecare membru este strânsă legătură cu ceilalți. Astăzi vă vom spune ce trebuie să știe fiecare părinte despre familia sa:

De la concepere și până la 12 ani părinții sunt deplin responsabili de cele ce se întâmplă cu copilul, deoarece starea lui este determinată de câmpul energetic și informațional al părinților.

Mama este responsabilă de starea copilului (energia corpului).

Tata este responsabil de ceea ce se întâmplă cu copilul (comportament) și de starea mamei.

Tații sunt responsabili pentru toți.

Influența mamei asupra copilului

De la concepere și până la 12 ani copilul se dezvoltă. Mama este unica sursă de „material de construcție” până la naștere și sursă de energie după naștere.

Cu toții știm că mama nu trebuie să consume alcool, să fumeze, să se drogheze sau să se alimenteze nesănătos, dar… Formarea și dezvoltarea fizică a copilului depinde și de starea psihologică a femeii. Dependența este atât de mare încât cele mai mari probleme ale copilului sunt provocate de mama dezechilibrată psihologic.

În timpul sarcinii mama trebuie să fie extrem de calmă și pozitivă, să trăiască în așteptarea bucuriei de a naște un copil.

După naștere și până la 12 ani copilul este foarte atașat energetic de mamă, iar mama îi controlează starea lăuntrică. Chiar dacă sarcina a fost liniștită, nașterea provoacă unele stări de panică.

Stările de îngrijorare sunt firești pentru oricare mamă, este un instinct de protejare. Însă, toată îngrijorarea pe care o simțiți se transmite copilului.

Dacă mama este permanent preocupată de niște temeri, atunci ele pot deveni realitate.

Alimentați copilul cu energie pozitivă, dragoste, grijă, blândețe. Încetați să vă îngrijorați prea mult, să-i insuflați frică, nesiguranță, tristețe. Evitați certurile în familie. Copilul alimentat cu negativism va avea o energie negativă, cu care se hrănesc paraziții intestinali!

Paraziții intestinali nu supraviețuiesc într-un mediu pozitiv!

Teoriile precum că copilul „a fost infectat” sau „a răcit” nu sunt valabile. Copilul poate rămâne sănătos după un duș rece sau poate să se îmbolnăvească îndată ce mama începe să se îngrijoreze.

Rețineți! Boala este un simptom, nu o cauză! Tot ce se întâmplă cu copilul sunt consecințele energiei defectuoase! Copilul absoarbe această energie de la părinți, prieteni sau școală.