Părinți de nota 10

Cum sa iti adormi copilul in mai putin de un minut

O mamica din Franta povesteste despre cum isi adoarme copilul in mai putin de un minut, folosind o tehnica de masaj speciala.

Intr-un video postat de revista franceza Pour Nous Femmes, mamica demonstreaza pas cu pas tehnica prin care isi adoarme copilul in mai putin de un minut, plimbandu-si mainile pe capul si gatul bebelusului, pana acesta se relaxeaza complet si adoarme.

Acest video a avut un impact extraordinar de mare in randul mamicilor care, stim bine, cat sunt de obosite, astfel ca a avut peste 4 milioane de vizualizari si peste 90.000 de share-uri.

Clipul, care are o lungime de doar un minut si jumatate, incepe cu mama care maseaza cu grija capul bebelusului, cu miscari circulare, apoi coboara spre gat, folosind aceleasi miscari.

Initial, bebelusul este foarte altert si parca stie ce vrea mamica lui sa faca :), insa atunci cand aceasta coboara cu mana pe fata lui, si trece cu degetele peste obraji, bebelusul incepe sa devina din ce in ce mai somnoros.

Ochii bebelusului incep sa se inchida insa mamica, face in continuare miscari circulare pe capul bebelusului.

Se vede clar cum bebelusul incearca sa reziste, asa cum fac toti bebelusii, de altfel :), insa somnul este din ce in ce mai puternic.

Dupa ce continua cu masajul capului, mamica trece in mod repetat cu mainile peste fata bebelusului, care in final, se declara infrant si se relaxeaza in bratele mamicii lui.

Bebelusul a adormit si are un somn atat de profund incat cei din jurul lui pot sa vorbeasca linistit fara sa il trezeasca din somn.